Pages

Advertisement

Wednesday, November 16, 2011



Hilangnya Nyawa Seorang Engineer



Assalamualaikum...



Post kali ini aku nak cerita pasal "Kalkulator saintifik".Apa itu kalkulator?? Tentu korang suma tau kan apa tu kalkulator.Buat yang tak tau tu ala benda tekan-tekan untuk buat kira-kira matematik tu.Buat student Engineering macam aku ini,kalkulator ni meme penting...bagaikan nyawa bak kata pepatah engineering student dengan kalkulator bagaikan aur dengan tebing la...saling memerlukan...benda ini kalo pergi kelas setiap hari wajib kena bawak la...kalau tak bawa bukan engineering student namanyerr...


Nak dijadikan cerita tup tup....benda ini HILANG!!!!!!!....aku dah hilang arah,bagaikan ibu kehilangan anaknya...cari merata tempat tak jumpa-jumpa ..nak-nak esok plak ada test...dammm....jemm terus tak ley nak study....nasibla ada "Sidia" yang sudi meminjamkan kalkulator...terus semangat hendak study...huhu


Siap ada note lagi tu...

1 comments:

alya nasir said...

ececece...so suweet!!

There was an error in this gadget

Advertisement