Pages

Advertisement

Tuesday, November 29, 2011

Malaysia tersenarai 10 gol terbaik minggu ini!!!

Malaysia tersenarai 10 gol terbaik minggu ini!!!


Assalamualaikum...

Hari ini mood bola masih ada lagi dalam diri aku,itu yang aku asyik update entry aku pasal bola,bola,bola dan bola. So ari ni buka je FB ternampak ada sahabat alam maya aku "Share" satu link pasal bola.Terkejut juga tengok ada pemain Malaysia yang tersenarai didalam "Top 10 goal of the Week"  dan pemain Malaysia mendapat undian tertinggi ...Bangga siot..Mau tak bangga,senarai top goal tu datangnya dari kelab-kelab bola ternama seperti Barcelona,real betis dan banyak lagi la.Apapun tahniah kepada pemain malaysia ini.Di bawah adalah screen shot dari laman web http://www.101greatgoals.com




Senarai Top 10 goal of the week


Jumlah undian




                                  

                                                        Gol Nazmi nih... (world class)

0 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement