Pages

Advertisement

Sunday, August 28, 2011

IPhone 5 (Gila kentang)



Assalamualaikum...

Malam ini aku dok sok sek sok sek tenet terjumpa ini kat you tube...pergghh gila kentang canggih.....Iphone 5..terbaek dari ladang Apple.Design kali ini lebih 20 kali ganda canggih dari iPhone 4 pada pandangan aku.
Antara 3 kelebihan Iphone 5 ini adalah:

  1. Design yang tersangat la nipis...(Ultra Thin Design)
  2. Leser Keyboard (Sudah macam komputer dah aku tengok)
  3. Holografic Display(boley tgk bola ramai-ramai kalo macam ni!!!)

Dengar kabar gajet terbaru ini akan direlease kat UK pada 7 septemper 2011 ini.Tapi bila la erk hendak sampai Malaysia...kepada peminat dan pengikut jenama gajet ciptaan Apple ini tunggu kemunculannya di Malaysia..Buat masa ini layan je la video kat bawah ini...enjoy ~ ~ !!!


                        
                             

1 comments:

rhazes mohamad said...

salam ramadhan brother..

ini video fake la. tengok kat youtube tue punya komen.. berapa ramai yang kondem video nie.

feature dia macam melampau2

There was an error in this gadget

Advertisement