Pages

Advertisement

Thursday, June 30, 2011

S..A..N..T..A..U...



Assalamualaikum sume....ahaaa korang paham x tajuk kat atas ni??Santau..ni bukan nak cite pasal movie santau yg ade Zul Handy Black tu..tapi nak review episod Al-Kuliyyah..Ada satu episod yg memang tertarik menarik kau mang da Boom la..Pasal santau ni.Banyaaaakkkkkkkkkkkk pengisian yg berguna wat korang sume..termasuk la aku skali..

Negara kita ni nama je da modern..tapi bab2 santau..sihir..kemaen lagi sama NAIK gak...haishhh..wokeyhhh sbelum choww ni ada Tanda-Tanda incase terkena santau..ni pon amek dari notes yg Ustaz dalam Al-Kuliyyah  2.Baik korang check mana la tao kan..kot2 terkena. Jangan korang lak yg dok menyantau orang...OK checkout:


TANDA-TANDA KENA SANTAU..
   1) bawah mata lebam
   2) kuku berwarna kebiruan
   3) sakit sendi-sendi utama
   4) batuk berdarah
   5) batuk berlarutan (ni setaon pon x hilang2 batoknye)
   6) ada kesan lebam selepas tidur
   7) mimpi baby
   8) mimpi jatuh bangunan @ tempat tinggi
   9) mimpi dikejar haiwan yg berbisa
  10) mimpi terkena benda-benda tajam
  11) mimpi dipatuk ular (haa yg ni besenye pompuan ingat ada orang nak masuk 
        meminang..sebenarnya bukan ye)

0 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement