Pages

Advertisement

Friday, April 29, 2011

[SHOWDOWN 2011] VOTE 4 EGS MONSTERS!!!!




Hai semua..

Hari ini NN nak bat entry pasal Showdown(SD) 2011.Apa itu showdown?? Dulu NN ini tak tahu pun pasal showdown ni.Sejak dua menjak ni la baru tau yang showdown ni.Showdown ini sebuah program realiti untuk mencari bakat-bakat penari jalananan (Street Dancer) dari seluruh pelusok Malaysia.Kan sekarang ini tengah top pasal showdown mekdown ni.hehe.Apa ni merapu plak aku.Ok sebab NN minat tengok showdown??..hendak kata NN ni pandai menari jauh panggang dari api la.nak menari poco-poco pun tak tau.So NN ni setakat tengok je la.Ok berbalik kepada kenapa NN suka tengok SD ini sebab kagum dengan bakat-bakat anak-anak muda ini.Macam-macam skil depa boley buat(tu dia....kuaq dah loghat kedah)..lompat sana,lompat sini,pusing sana pusing sini,yang menariknya siap boley ikut rentak lagu lagi tu.tu yang buat syok NN tengok tu.Tik tok tik tok sekarang ini dah masuk episod 4 dah showdown 2011 ini.Episod 1~4 menceritakan mengenai liku-liku semasa audition untuk memilih 12 penari jalanan terbaik dan layak memasuki LIVE SHOW KAT KL pada 6 April 2011 siaran langsung kat 8TV pun ada .So sama-samalah kita menengoknyer ye nanti.So dah 4 episod dok tengok showdown ini NN dengan ini memilih EGS MONSTER CREW yang berasal dari Muar,Johor.Vote 4 them ok... So kalau nak borak dengan diorang like je page EGS MONSTER kat FB


Last performance EGS MONSTER sebelum terpilih menjadi top 12


Last performance EGS MONSTER sebelum terpilih menjadi top 12


Last performance EGS MONSTER sebelum terpilih menjadi top 12


Last performance EGS MONSTER sebelum terpilih menjadi top 12



                                   
                                                                      Sory sound tak memuaskan

Cara nak Vote diorang nanti....

9 comments:

nelly said...

Not bad oo ~

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

@nellynot bad iiii :)

puanbee said...

oh ini showdown nyer..ekek tertinggal lrt lah

zaty luvlianncezzz said...

showdown gempak doe..suke

Mari menghayati di cni
korang buat belog utk apa?

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

@puanbee
akak tak tgk erk showdown...hehehe...

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

@zaty luvlianncezzz
yup gempak..sy pun suke....

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

@akutetapaku.com
terima kaseh singgah sini :)

Anonymous said...

Ѕuperb poѕt howеvеr , I ωas wanting
to know if you соuld write a litte morе on this topic?

I'd be very thankful if you could elaborate a little bit more. Many thanks!
My web page ... electronic cigarette

There was an error in this gadget

Advertisement