Pages

Advertisement

Tuesday, March 15, 2011

Segmen Bersama Puanbee.com


12032011861 Segmen Bersama Puanbee.com  : Review Blog

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Entri kali ini nak cite pasal Segmen bersama puanbee.com...tadi masa berblogwalking tadi jumpa blog cantik dan comel ini..Kat bawah tu syarat2x nak masuk segmen review :)

1- Terbuka kepada follower puanbee.com sahaja. SUDAH
2- Buat satu entry bertajuk “segmen bersama puanbee.com” SUDAH
3- Letakkan banner di atas dalam post dan juga di sidebar korang sehingga blog korang di review , kalau selepas blog korang dah di review korang nak buang banner di sidebar tu okey bee tak kisah ! SUDAH
4 -Tulis je lah apa-apa pun dalam post tersebut tak kisah. SUDAH
5 – Yang paling penting korang setuju untuk bee menyentuh apa-apa sahaja yang bee rasa perlu di betulkan dalam blog korang.Kalau tak setuju baik jangan demi kesejahteraan bersama TAK KISAH,BELAJAR DARI KESILAPAN DAN MENAMBAH ILMU DALAM DUNIA BLOG NI : )

Hehe..Sekian Terima kaseh....

0 comments:

There was an error in this gadget

Advertisement