Pages

Advertisement

Sunday, February 27, 2011

TIME TABLE YANG PADAT



Assalamualaikum dan selamat sejahtera...


Bulan 3??
pergh...banyak betol nak kena setelkan kerja...
dengan Test,Assignment..boley tahan la..
Al maklum la..sem ini kan sem pendek..
tak sempat aku hendak keluar berpoya-poya macam bulan lepas...
PIKOM PC FAIR(MITC) pun tak pergi,depan rumah je kot....
Kalau tidak.....
ke sana ke mari meronda sekitar town
melepak ujung daerah ke ujung daerah
minum tea,dari kedai ke kedai
tapi ......sumua itu harus dikurangkan untuk memberi laluan kepada
kerja-kerja yang kena setelkan
 so kurangla aku blogwalking dan update entri
ni pun curi kejap masa nak update blog...huhu

Time table bulan March 2011



So,lepas ini dah setel semua kita sambung lagi
jalan-jalan cari makan sekitar Melaka ini..
yeeaaah...


Jalan-Jalan Ronda Melaka













8 comments:

Redbloodsnow said...

lawa² lah gamba. jeles tgk. sure tangkap guna dslr kan kan :D

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

@Redbloodsnow

aahh tangkap guna dlsr.
tapi gambor 2,3 n 4 tu guna HS samsung je..
edit guna phothoshop kasi kelihatan macam HDR.. :)

akU GaDis said...

bz pon sempat je meronda2 ea,, ahaks ^^

dina darwina said...

hehehe..sem ne mmg bz cikit..huhu

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

@akU GaDis

hahahaha....biasa la...meronda tu kan tuk release tension....hilangkan stress :)

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

@dina darwina

tu la tau tak pe...tak sempat nak rest ada je asement nak kena antor...
waaaaa..... :)

Keyyah said...

uik sem ni dah amik rf design??? skali ngn emt...pening x???

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

@Keyyah
aahh amik rf design ngn emt sekali..
pening2x lalat la aku :)

There was an error in this gadget

Advertisement