Pages

Advertisement

Sunday, February 6, 2011

Hosni Mubarak manusia terkaya didunia


Hosni Mubarak manusia terkaya didunia
As salam dan selamat morning..................


Bangun ja pagi ni macam biasa la rutin NN mesti baca paper (surat kabaq)...bukan apa nak kena tau jugak perkembangan semasa dalam negara dan dunia...jangan dok jadi ayam bawah tempurung (aik suda tukar ka??? bukan katak bawah tempurung ka???)...hahaha..bedal ja la...buka ja Kosmo tup2x baca pasai Hosni Mubarak.......Tuuuuuu diaaaaa.....mak aiii kaya benaq Hosni Mubarak ni...padan la kaya 30thn memerintah....tadi dengaq radio Hotfm dia dah letak jawatan...Alhamdulillah....... berjaya jugak rakyat Mesir menjatuhkan beliau...ni kalo letak jawatan pun wet makan tak abih la sampai 10 keturunan..hahahah.......Harta mencecah RM 213 bilion...kalo ngn wet byk ni la...sebut apa nak makan cendoi pulut,ikan bakaq,secret resipi,kepsi...nak beli baju apa?? nike,adidos,guess,libas (levis),AX...nak keta apa??? lambung-gini,pakreri,ben-ly,roi-roih suma dapat aiiihhh......tak pa dunia suma tu (ayat jeles)...........nak tau lebih lanjut baca la paper kosmo ari ni ok....sambung tidoq zzzzZZzzZZZzzz......


4 comments:

bun_nee said...

dia kaya.. kita la yang terngangeee.. hahahhaha .. salam folo dik

IHSAN KHAIRIR said...

pemerintah negara2 arab byk yg gila kuasa dan harta... itu sebab negara2 arab susah nak bersatu, sebab pemerintah masing2 lebih pentingkan kekayaan masing2

Zairie Husin said...

10 keturunan x habis..

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

bun_nee :time kaseh balik....tu la akak...kita ternganga je la...apa lagi

ikhsan Khairir :tu la pasai..kalo semua negara Arab bersatu....masyaallah...aman dunia ni..

Zairie Husin :hahahaha 10 keturunan tak abih aih....

There was an error in this gadget

Advertisement